BCB -lainaukset

Related Post

BCB -lainaukset

Brasilian keskuspankki (BCB) on laitos, joka vastaa maan rahoitusjärjestelmän sääntelystä ja valvonnasta. Lisäksi BCB on vastuussa myös ulkomaisten valuuttojen, kuten dollarin ja euron, julkistamisesta.

kolikon lainaukset

BCB on saatavana virallisella verkkosivustollaan päivittäisiä lainauksia suurten valuuttojen suhteen suhteessa todelliseen. Nämä tarjoukset päivitetään päivittäin, ja kuka tahansa voi kuulla niitä.

lainaukset esitetään taulukossa, jossa kukin rivi edustaa valuuttaa ja jokainen sarake edustaa lainaustyyppiä. Esitetyt päätiedot ovat:

valuutta
Osta lainaus
Lainauksen myynti


dollari r 5,50 dollaria r $ 5.60
euro r 6,50 dollaria r 6,60 dollaria
sterling punta r 7,50 dollaria r 7,60 dollaria

Näitä lainauksia käyttävät yritykset ja yksityishenkilöt, jotka suorittavat kansainvälisiä liiketoimia, kuten tuonti, vienti ja ulkomaille matkustaminen.

Kuinka käyttää BCB -lainauksia?

käyttääksesi BCB -lainauksia, pääset Brasilian keskuspankin viralliseen verkkosivustoon ja etsiä tarjousosiota. Sieltä löydät kaikki tarvittavat tiedot tapahtumien suorittamiseen.

Lisäksi on tärkeää olla tietoinen lainausten vaihteluista koko päivän ajan, koska ne voivat muuttua useiden tekijöiden, kuten maailmantalouden ja maiden rahapolitiikan takia.

napsauta tätä päästäksesi Brasilian keskuspankin viralliseen verkkosivustoon ja tarkista päivitetyt tarjoukset.

Lähde: Banco Central do Brasil </ Sé