B. Rio de Janeiro

Related Post

Rio de Janeiro: Viehättävä kaupunki

Rio de Janeiro on yksi Brasilian tunnetuimmista ja kauniimmista kaupungeista. Upeasta rannastaan, upeista maisemistaan ​​ja elinvoimaisesta kulttuuristaan ​​tunnettu Rio de Janeiro houkuttelee miljoonia turisteja vuosittain. Tässä blogissa tutkimme kaikkea mitä sinun tarvitsee tietää tästä upeasta kaupungista.

Rio de Janeiro

rannot

Yksi Rio de Janeiron tärkeimmistä nähtävyyksistä on sen rannat. Copacabana ja Ipanema ovat tunnetuimpia, valkoisella hiekalla ja kristallinkirkkailla vesillä. Lisäksi on vähemmän tunnettuja rantoja, kuten Barra da Tijuca ja Praia Vermelha, jotka tarjoavat hiljaisemman ilmapiirin ja upeita maisemia.

carioca -kulttuuri

Rio de Janeiron kulttuuri on rikas ja monipuolinen. Kaupunki tunnetaan musiikki-, tanssi- ja animoiduista festivaaleistaan. Samba on yksi Rion suosituimmista musiikkityyleistä, ja Carnival on yksi maailman tunnetuimmista puolueista. Lisäksi Rio de Janeirossa on myös sarja museoita, teattereita ja taidegallerioita, jotka heijastavat kaupungin rikasta historiaa ja kulttuuriperintöä.

turistikohteet

Rio de Janeiro tarjoaa monenlaisia ​​matkailukohteita kaikille makuille. Lunastaja Kristus, yksi seitsemästä modernin maailman ihmeestä, on yksi Rion tunnetuimmista nähtävyyksistä. Sokerileipä, jolla on panoraamanäkymä kaupunkiin, on myös pakollinen pysäkki. Lisäksi kasvitieteellinen puutarha, huomisen museo ja Maracanã ovat muita suosittuja nähtävyyksiä.

Carioca Gastronomy

Rio de Janeiron gastronomia on sekoitus alkuperäiskansojen, afrikkalaisten ja portugalilaisten vaikutteiden kanssa. Doutit, kuten feijoada, acarajé ja juustoleipä, ovat suosittuja kariokojen keskuudessa. Lisäksi kaupunki tarjoaa myös erilaisia ​​ravintoloita, jotka palvelevat kansainvälistä ruokaa, kuten italialainen, japanilainen ja ranskalainen.

  1. feijoada
  2. Acarajé
  3. juustoleipä
  4. astian
    kuvaus


    feijoada brasilialainen perinteinen ruokalaji, joka on valmistettu mustista papuista ja sianlihasta
    acarajé Tyypillinen Bahian keittiö herkku, valmistettu paistetulla fraign -papupastalla ja täytetty vatapálla, kuivalla katkarapulla ja salaatilla
    juustoleipä kaivosteollisuuden leipä, joka on valmistettu hapan jauhoista ja juustosta

    vieraile Rio de Janeiron virallisella verkkosivustolla

    lähde: Rio de Janeiron matkailulautakunta </sé