Auta Humanas -ihmisiä Facebookissa

auta ihmistä Facebookissa

Jos olet ihmisopiskelija, olet todennäköisesti kuullut kuuluisasta Facebook -ryhmästä nimeltä “Auta ihmisille”. Tästä ryhmästä tuli tiedonvaihdon, vinkkien ja materiaalien tila humanististen tieteiden eri alueiden opiskelijoiden keskuudessa.

mikä on ryhmä “auttaa ihmisen ihmisiä”?

“Humanas -ihmisten auttaminen” -ryhmä on verkkoyhteisö, joka on luotu auttamaan opiskelijoita muun muassa historian, sosiologian, filosofian ja antropologian opiskelijoilta. Siinä jäsenet voivat jakaa kysymyksiä, oppimateriaaleja, kirjaindikaatioita ja artikkeleita sekä vaihtokokemuksia ja vinkkejä akateemisen elämän haasteiden käsittelemiseksi.

Kuinka liittyä ryhmään?

Osallistua ryhmään “Auta Humanas -ihmisiä”, sinulla on vain Facebook -tili ja tehdä sisäänpääsypyyntö. On tärkeää kunnioittaa ryhmän sääntöjä, joihin sisältyy kunnioituksen ja yhteistyöympäristön ylläpitäminen, loukkaavien tai merkityksettömien virkojen välttäminen ja aina pyrkimys osallistua positiivisesti yhteisöön.

edut osallistumisesta -ryhmään

Osallistuminen ryhmään “Humanasten ihmisten auttaminen” voi tuoda ihmisen opiskelijoille useita etuja. Joitakin niistä ovat:

  1. tiedonvaihto: ryhmässä voit oppia muiden opiskelijoiden kokemuksista ja saada pääsyä materiaaleihin ja tietoihin, jotka voivat rikastuttaa opintojasi.
  2. verkottuminen: ihmisten tunteminen, joilla on samat edut ja akateemiset tavoitteet, voi avata ovet tuleville kumppanuuksille, hankkeille ja mahdollisuuksille.
  3. emotionaalinen tuki: akateeminen elämä voi olla haastavaa, ja tila, jossa on mahdollista tuulettaa, saada tukea ja neuvoja samojen vaikeuksien läpi kulkevilta ihmisiltä voi olla erittäin lohduttavaa.

    Ryhmän jäsenten suosittelut


    “Ryhmä” auttaa ihmisen ihmisiä “oli olennainen akateemiselle kehitykselleni. Löysin siitä uskomattomia ihmisiä, jotka auttoivat minua voittamaan haasteet ja laajentamaan näköalaani.”
    “Ryhmän ansiosta pystyin löytämään opiskelumateriaaleja, joita ei ollut saatavilla yliopistossani. Tämä teki kaiken eron muodostumisessani.”
    “Oppimisen lisäksi ryhmä tarjosi minulle todellisia ystävyyssuhteita. On hämmästyttävää, että minulla on tila, jossa voin jakaa intohimoni ja kiinnostukseni pelkäämättä tuomitsemista.”

    <a href=”https://www.facebook.com/groups/ajudaropovododehumanas master=”_blank”> napsauta tätä tarjoukset.