Art.334 CPC

Siviiliprosessin 334 artikla

siviiliprosessilain (CPC) 334 artikla käsittelee sovittelua tai sovittelukuulemista, joka on tärkeä vaihe oikeusprosessissa. Tässä artikkelissa analysoimme tämän oikeuslaitteen sisältöä ja merkitystä.

Mitä CPC: n 334 artikla sanoo?

CPC: n 334 artiklassa todetaan, että tuomarin on mahdollisuuksien mukaan nimettävä sovittelu tai sovittelukuuleminen ennen oikeusprosessin jatkamista. Tällä yleisöllä on päätavoitteena etsiä yksimielisyyttä koskeva ratkaisu konfliktiin, mikä välttää tuomion tarpeen.

sovittelu tai sovittelun kuulo

Sovittelu- tai sovittelun kuulemistilaisuus on tilaisuus prosessiin osallistuville osapuolille vuoropuheluun ja yrittää päästä sopimukseen. Tuomari toimii tällä hetkellä avustajana ja pyrkii auttamaan osapuolia löytämään ratkaisun, joka on tyydyttävä kaikille.

sovittelun tai sovittelukuulon merkitys

Sovittelun tai sovittelun kuulemistilaisuus on tärkeä vaihe oikeusprosessissa, koska se tarjoaa osapuolille mahdollisuuden ratkaista konflikti nopeammin ja vähemmän uuvuttava. Lisäksi yksimielisyysratkaisu myötävaikuttaa myös oikeuslaitoksen ylikuormituksen vähentämiseen.

Sovittelun tai sovittelun edut

  1. ketteryys: Sovitteleminen tai sovittelu voi ratkaista konfliktin nopeammin kuin perinteinen oikeusprosessi.
  2. Talous: Konsensuaalinen ratkaisu välttää asianajajan palkkioiden ja menettelykustannusten menot.
  3. Suhteiden säilyttäminen: Sovittelun tai sovittelun tarkoituksena on säilyttää osapuolten välinen suhde, joka voi olla erityisen tärkeä tapauksissa, joissa on mukana perheitä tai yrityksiä.
  4. Related Post

    CPC artikla 334
    teksti


    taide. 334. Jos alkuperäinen vetoomus täyttää välttämättömät vaatimukset, eikä se ole vaatimuksen määräys, tuomari määrittelee sovittelun tai sovittelukuulemisen vähintään 30 (kolmekymmentä) päivää etukäteen ja vastaajalle on viitattava vähintään 20 (( Kaksikymmentä) päivää etukäteen. CPC: n 334 artikla toteaa, että tuomarin on mahdollisuuksien mukaan nimettävä sovittelu tai sovittelukuuleminen ennen oikeusprosessin jatkamista.