Alkimin sanoo verotuksensa pikseltään

<

h1> Alkimin sanoo verotuksensa Pix </ H1>

PIX, keskuspankin pikapalvelujärjestelmä, on ollut vallankumous Brasilian rahoitusmarkkinoilla sen julkaisun jälkeen vuonna 2020. Äskettäin varajäsen Alkimin ilmoitti aikovansa verokaupat, jotka suoritetaan Pix. /P>

verotuksen kiistaehdotus

Alkiminin ehdotus on aiheuttanut paljon kiistoja ja lämmitettyjä keskusteluja. Varajäsen väittää, että PIX: n verotus olisi tapa lisätä valtion keräämistä ja tasapainottaa julkisia tilejä. Monet asiantuntijat ja järjestelmän käyttäjät ovat kuitenkin eri mieltä tästä mittauksesta.

verotuksen vaikutus pix -käyttöön

Jos Alkiminin ehdotus hyväksytään, PIX -verotuksella voi olla merkittävä vaikutus järjestelmän käyttöön. Monet ihmiset käyttävät PIX: tä nopeana ja ilmaisena vaihtoehtona maksujen ja siirtojen suorittamiseen, ja verotus voi estää tätä käyttöä.

ehdotuksen kritiikki

Monet kriitikot väittävät, että PIX -verotus olisi regressiivinen toimenpide, joka vaikuttaa pääasiassa matalan tulotason ihmisiä, jotka käyttävät järjestelmää taloudellisen osallisuuden muodossa. Lisäksi verotus voi heikentää järjestelmän kilpailukykyä suhteessa muihin maksuihin.

Pix: n merkitys talouteen

pix on ollut välttämätön Brasilian talouden lisäämiseksi, liiketoiminnan helpottamiseksi ja rahoitustoiminnan kustannusten vähentämiseksi. Lisäksi järjestelmä on ollut tärkeä työkalu epävirallisuuden ja veropetosten torjumiseksi.

  1. PIX: n tulevaisuus
  2. Huolimatta keskusteluista Alkiminin ehdottamasta verotuksesta, Pix: n tulevaisuus on edelleen lupaava. Järjestelmä on saanut yhä enemmän käyttäjiä ja konsolidoitu tehokkaana ja turvallisena tapana suorittaa rahoitustransaktioita.

  3. On tärkeää, että verotusta koskeva keskustelu suoritetaan laajasti ja demokraattisesti ottaen huomioon tämän toimenpiteen taloudelliset ja sosiaaliset vaikutukset.
  4. ammatti
    Cons


    : n käyttöön

    Lisääntynyt valtion keräys DESTIMULUS PIX
    julkisten tilien saldo regressiivinen vaikutus
    epävirallisuuden ja veronkierron torjunta Järjestelmän kilpailukyvyn vauriot

    lähde

    Kuva: Brasilian keskuspankki