Alibaba on Tchan

alibaba on tchan

Hei, lukijat! Tänään puhumme kuuluisasta brasilialaisesta musiikkiryhmästä Alibaba on Tchan. Tarttuvien rytmien ja koreografian sekoituksella he ovat valloittaneet maan 90 -luvulla ja menestyvät edelleen tähän päivään asti.

Alibaban tarina on Tchan

Alibaba -ryhmä on Tchan perustettu vuonna 1995 kahden musiikillisen ryhmän risteyksestä: Companhia do Pagoda ja tuottaa Samban. Ajatuksena oli luoda uusi musiikkityyli, joka sekoitti Bahian Pagodan Axé Musicin kanssa.

Ensimmäisenä uravuonna ryhmä julkaisi albumin “On The Head and Dists”, josta tuli iso hitti. Kappaleista “Hold Tchan” ja “Butt Dance” tulivat todellisiin hitteihin ja voittivat brasilialaisen yleisön.

silmiinpistävä koreografia

Yksi Alibaban tavaramerkeistä on Tchan on sen koreografia. Yksinkertaisella ja helppo oppia vaiheita ryhmä rohkaisi yleisöä tanssimaan ja pitämään hauskaa heidän kanssaan.

alibaba -koreografia on Tchan tunnetaan energisistä ja aistillisista liikkeistään. Ryhmä on aina panostanut tansseihin, jotka arvostavat vartaloa ja aistillisuutta, laiminlyömättä iloa ja rentoutumista.

Esillä oleva katkelma:

;

  1. Pidä tchan
  2. Butt Dance
  3. paquerei
  4. Pullon suussa
  5. musiikki
    käynnistysvuosi


    pidä tchan 1996
    Butt Dance 1997
    flirttailu 1998
    pullon suussa 1999

    Related Post

    <a href=”https://www.alibabaeotchan.com.br Don Vieraile Alibaban virallisessa verkkosivustossa Tchan

    lähde: https://www.alibabaeotchan.com.br