Alergia mitä tehdä

Related Post

<

h1> allergia: Mitä tehdä oireiden lievittämiseksi?

allergia on immuunijärjestelmän reaktio aineisiin, joita pidetään keholle omituisina, kuten siitepöly, punkit, eläinten hiukset. Tämä reaktio voi aiheuttaa muun muassa useita epämiellyttäviä oireita, kuten kutina, aivastelu, vuotava nenä.

Kuinka lievittää allergian oireita?

Allergian oireiden lievittämiseksi voidaan toteuttaa useita toimenpiteitä. Katso joitain vinkkejä:

  1. Vältä kosketusta allergeeniin: Tunnista, mikä aine aiheuttaa allergiaa ja vältä kosketusta siihen. Esimerkiksi, jos olet allerginen punkkeille, pidä ympäristö puhtaana ja pölytöntä.
  2. Käytä lääkkeitä: Allergian, kuten antiallergisten ja kortikosteroidien, hoitoon on saatavana useita lääkkeitä. Ota yhteyttä lääkäriin saadaksesi selville, mikä on sinulle paras.
  3. Käytä suolaliuosta: suolaliuosta voidaan käyttää sieraimien pesemiseen ja allergian aiheuttamien nenän ruuhkien lievittämiseen.
  4. Vältä paikkoja, joissa on liikaa pölyä: Yritä välttää erittäin pölyympäristöjä, kuten mattoja, verhoja ja verhoilua, jotka keräävät punkkeja.
  5. milloin etsiä lääkäriä?

    On tärkeää hakea lääkärin hoitoa, kun allergian oireet ovat pysyviä ja häiritsevät elämänlaatua. Lääkäri voi tehdä yksityiskohtaisen arvioinnin ja osoittaa tapauksesi sopivimman hoidon.

    oireet
    hoito


    kutina Antiallergistencienjen käyttö
    sneeves Kortikoidien käyttö
    putkilinja DeCongestantsin käyttö

    Lisätietoja allergioista

    lähde: Esimerkki.com </sé