487 artikla CLT

Related Post

487 artikla CLT: Työntekijöiden oikeudet työllisyyden päättymisessä

Työlakien (CLT) yhdistäminen on tärkein lainsäädäntö, joka hallitsee työsuhteita Brasiliassa. CLT: n asettamien eri oikeuksien ja velvollisuuksien joukossa 487 artikla on erittäin tärkeä työntekijöille, koska se käsittelee oikeuksia työsopimuksen päättymisessä.

<

h2> Mitä CLT: n 487 artikla sanoo?

CLT: n 487 artikla vahvistaa työntekijän oikeudet, kun työnantajan aloitteen työsopimus tapahtuu ilman vain syytä. Lain tekstin mukaan työntekijällä on oikeus:

  1. Palkansaldo: Päivän ajan vastaava määrä
  2. Huomaa: etukäteen, että työnantajan on kommunikoitava työntekijälle sopimuksen irtisanomisesta;
  3. 13. suhteellinen palkka: Päättämisvuoden aikana työskenteleviä kuukausia vastaava määrä;
  4. ;

  5. Eräs loma: Lomaa vastaava arvo, jolla työntekijä oli oikeutettu, mutta ei nauttinut;
  6. FGTS -sakko: Työnantajan on maksettava 40%: n sakko palvelusopimuksen aikana talletettujen palvelusopimuksen kokonaismäärästä;
  7. FGTS -julkaisu: Työntekijällä on oikeus peruuttaa työsopimuksen aikana talletettujen FGT: ien kokonaisarvo;
  8. Kustannusvakuutus: Joissakin tapauksissa työntekijällä voi olla oikeus työttömyysvakuutukseen edellyttäen, että hän täyttää lainsäädännöllä asetetut vaatimukset;
  9. Muut oikeudet: Tapauksesta riippuen työntekijällä voi olla oikeus muun muassa muihin etuihin, kuten korvausilmoitukseen, moraalisten vahingonkorvauksiin.
  10. Kuinka laskea työntekijöiden oikeudet työsopimuksen päättyessä?

    Työntekijän oikeuksien laskemiseksi työsopimuksen päättymisessä on tarpeen harkita määriä, jotka vastaavat kutakin CLT: n 487 artiklassa mainittua kohtaa. On tärkeää huomata, että laskelma voi vaihdella palvelun pituuden, kunkin tapauksen palkan ja muiden erityisten tekijöiden mukaan.

    Laskelman helpottamiseksi on suositeltavaa hakea ohjeita erikoistuneelta ammattilaiselta, kuten työlakimies tai kirjanpitäjä. Näillä ammattilaisilla on teknisiä tietoja laskelmien suorittamiseksi oikein ja varmistamaan, että työntekijä saa kaikki oikeutensa irtisanoa työsopimus.

    johtopäätös

    CLT: n 487 artikla on olennainen työntekijän oikeuksien takaamiseksi työsopimuksen päättymisessä. Näiden oikeuksien tunteminen ja ymmärtäminen on välttämätöntä työntekijälle vaatia niitä oikein ja oikeudenmukaisesti. On tärkeää huomata, että jos epävarma tai ongelmat sopimuksen päättymisessä, on suositeltavaa hakea ohjeita erikoistuneelta ammattilaiselta.

    Toivomme, että tämä artikkeli on selventänyt epäilyksesi CLT: n 487 artiklasta ja työntekijän oikeuksista työsopimuksen päättymisessä.

    lähde: www.exemplo.com