Mitä DevOps tarkoittaa

Mitä DevOps tarkoittaa?

DevOps on kulttuuri ja joukko käytäntöjä, jotka etsivät integraatiota ja yhteistyötä ohjelmistokehitysryhmien (DEV) ja operaatioiden (OPS) välillä. Tämän lähestymistavan tavoitteena on parantaa ohjelmistojen toimittamisen tehokkuutta, laatua ja nopeutta sekä edistää parempaa järjestelmän vakautta ja luotettavuutta.

mikä on DevOps?

DevOps on metodologia, jonka tavoitteena on integroida ja tehdä yhteistyötä kehitysryhmien ja ohjelmistooperaatioiden välillä. Tällä lähestymistavalla pyritään poistamaan esteet näiden alueiden välillä edistämällä parempaa tehokkuutta ja laatua ohjelmistojen toimittamisessa.

miten DevOps toimii?

DevOps toimii toteuttamalla käytäntöjä ja työkaluja, jotka automatisoivat prosesseja, edistävät viestinnän ja yhteistyön välistä yhteistyötä ja sallivat jatkuvan ohjelmistojen toimittamisen. Tämä sisältää infrastruktuurin automaatiotyökalujen, jatkuvan integraation, jatkuvan toimituksen, jatkuvan seurannan ja palautteen käytön.

miten tehdä ja harjoittaa DevOpsia?

DevOpsin tekemiseksi ja harjoittamiseksi on välttämätöntä omaksua yhteistyökulttuuri ja integraatio kehitys- ja operaatioryhmien välillä. Lisäksi on tärkeää toteuttaa käytäntöjä ja työkaluja, jotka automatisoivat prosesseja, edistävät viestintää ja sallivat jatkuvan ohjelmistojen toimittamisen.

Mistä löytää tietoja DevOpsista?

Löydät tietoja DevOpsista kirjoista, artikkeleista, verkkokursseista, tapahtumista ja yhteisöistä, jotka on erikoistunut ohjelmistojen ja toiminnan kehittämiseen.

  1. Kirjat: “The Phoenix Project” ja “DevOps Handbook”
  2. Artikkelit: Teknologia- ja ohjelmistokehitykseen erikoistuneet sivustot
  3. Verkkokurssit: Opetusalustoja, kuten Udemy ja Coursera
  4. Tapahtumat: Konferenssit ja tapaamiset DevOpsissa
  5. Yhteisöt: online -foorumit ja keskusteluryhmät
  6. visio ja selitys DevOpsin Raamatun mukaan
    visio ja selitys DevOps : n henkismin mukaan
    visio ja selitys Tarotin, numerologian, horoskoopin ja DevOpsin merkkejä
    Visio ja selitys Candomblén ja Umbandan mukaan DevOps
    Visio ja selitys DevOpsin henkisyyden mukaan


    Raamattu ei mainitse suoraan DevOpsia, koska se on tekniikkaan liittyvä moderni konsepti. Spiritismilla ei ole erityistä näkemystä DevOpsista, koska se on uskonto, joka käsittelee pääasiassa henkisiä ja moraalisia kysymyksiä. tarot, numerologia, horoskooppi ja merkit eivät ole suoraa suhdetta DevOpsin kanssa, koska ne ovat arvaamiseen ja itsetietoon liittyviä käytäntöjä. Candomblé ja UMBanda eivät ole erityistä näkemystä DevOpsista, koska he ovat uskontoja, joilla on omat uskomuksensa ja käytännöt. henkisyydellä ei ole erityistä näkemystä DevOpsista, koska se on tekniikkaan ja projektinhallintaon liittyvä käsite.

    viitteet DevOpsista