Korosta Instagram -kansi

korosta Instagram -kansi

Oletko huomannut kohokohdissa, joita jotkut ihmiset käyttävät Instagram -profiileissasi? Ne ovat loistava tapa organisoida ja korostaa tärkeintä tai asiaankuuluvaa sisältöä, jonka jaat tililläsi.

mitkä ovat kohokohdat?

Korosta kansi ovat mukautettuja kuvia, jotka voit lisätä Instagram -kohokohtiin. Ne näkyvät juuri biosi alla ja toimivat eräänlaisena visuaalisena indeksinä erilaisissa teemoissa tai sisältöluokissa.

Esimerkiksi, jos olet digitaalinen muotivaikuttaja, sinulla voi olla kohokohtia mm. “Päivän ulkonäkö”, “Style Tink”, “Trendit”. Jokaisella näistä kohokohdista voi olla henkilökohtainen kansi, joka edustaa visuaalisesti kohdetta.

Kuinka luoda korostuskansi?

Instagramille on useita tapoja luoda korostettuja kansia. Yksi vaihtoehto on käyttää kuvan muokkaussovelluksia, kuten Canva, joka tarjoaa valmiita ja helppo mukauttaa malleja.

Voit myös luoda omat kannet käyttämällä edistyneempiä kuvan muokkausohjelmia, kuten Photoshop. Tässä tapauksessa on tärkeää käyttää oikeita mittoja siten, että kannet ovat Instagramin oikea koko.

Toinen vaihtoehto on palkata graafinen suunnittelija, joka luo sinulle yksinoikeudella. Tämä voi olla mielenkiintoinen vaihtoehto, jos haluat ammattimaisen ja henkilökohtaisemman tuloksen.

Kuinka lisätä korostuskannetta Instagramiin?

Korostuskansien luomisen jälkeen on aika lisätä ne Instagram -profiiliin. Prosessi on melko yksinkertainen:

  1. Käytä profiiliasi ja napsauta korostuskuvaketta, jonka haluat lisätä kannen;
  2. Napsauta “Muokkaa esillä”;
  3. Valitse “Muokkaa kansi” -vaihtoehto;
  4. Valitse kannen kuva, jota haluat käyttää;
  5. Säädä kehys tarvittaessa;
  6. Napsauta “Päätä” tallentaaksesi muutokset.
  7. sovellus
    ammatti
    Cons


    Canva helppokäyttöinen, valmiit mallit Jotkut ominaisuudet maksetaan
    Photoshop Advanced Editointivaihtoehdot vaatii teknistä tietämystä
    palkkaa suunnittelija Ammatilliset ja mukautetut tulokset Suurin rahoitusinvestointi

    Kansien lisäksi on olemassa muita tapoja korostaa Instagram -profiiliasi. Yksi on käyttää “Kohokohdat” -ominaisuutta tarinoidesi parhaiden hetkien tallentamiseen ja jakamiseen. Tämän avulla seuraajillasi on helppo pääsy tärkeään tai mielenkiintoiseen sisältöön, jonka jaet aiemmin.

    Toinen vaihtoehto on käyttää asiaankuuluvia hashtageja julkaisuissasi. Tämä auttaa lisäämään profiilisi näkyvyyttä ja houkuttelemaan uusia aiheesta kiinnostuneita seuraajia.

    Napsauta tätä

    lähde: https://www.instagram.com