käteisellä mitä on

Related Post

mikä on käteisellä takaisin?

Cash Back on joidenkin yritysten tarjoama palkitsemisohjelma, jossa asiakkaat voivat saada prosenttiosuuden ostoihinsa käytetystä summasta. Tämä prosenttiosuus voi vaihdella yrityksen ja ostetun tuotteen tai palvelun tyypin mukaan.

miten käteisellä takaisin?

Osallistuaksesi Cash Back -ohjelmaan, sinun on yleensä rekisteröidyttävä yrityksen verkkosivustolla tai ladattava tietty sovellus. Rekisteröinnin jälkeen asiakas voi tehdä ostoksensa normaalisti joko fyysisissä kaupoissa tai verkossa.

Oston jälkeen käteisvarojen arvo lasketaan yrityksen perustaman prosenttiosuuden perusteella ja hyvitetään asiakkaan tilille. Tätä arvoa voidaan käyttää tuleviin ostoihin tai jopa pelastaa käteisellä ohjelmäsäännöistä riippuen.

käteisetut edut

Cash Back tarjoaa kuluttajille useita etuja. Sen lisäksi, että ohjelma on saanut osan rahasta takaisin, se voi tarjota myös yksinoikeudella alennuksia, erityisiä tarjouksia ja pääsyä eriytettyihin tuotteisiin tai palveluihin.

Lisäksi Cash Back on tapa rakentaa asiakasuskollisuutta, rohkaisemalla heitä tekemään uusia ostoksia ja ylläpitämään kestävää suhdetta yritykseen.

Esimerkki Cash Back -ohjelmasta:

Esimerkki Cash Back -ohjelmasta tarjoaa suuri supermarketketju. Rekisteröidyessään ohjelmaan asiakas voi kerätä prosenttimäärän ostoihinsa käytetystä summasta ja käyttää tätä summaa alennuksiin tuleviin ostoihin tai jopa lunastaa sen käteisellä.

  1. Rekisteröinti Cash Back -ohjelmaan;
  2. Ostaminen;
  3. Käteisvarojen kertyminen;
  4. Alennuksille tai kassapelastamiseksi kertyneen arvon käyttö.
  5. yritys
    Cash Back -prosentti
    Käytä lomakkeita


    XYZ -supermarket 5% alennukset tulevista ostoista
    ABC Store 2% Cash Rescue

    <href = iskut

    lähde: www.exemplo.com </sé