CNPJ RFB -kortti

CNPJ RFB -kortti

; Se on pakollista kaikille yrityksille, ja sitä käytetään erilaisten toimintojen, kuten pankkitilin avaamiseen, laskujen myöntämiseen, työntekijöiden palkkaamiseen.

<

h2> Kuinka saada CNPJ RFB -kortti?

CNPJ RFB -kortin hankkimiseksi rekisteröintiprosessi vaaditaan kansallisessa oikeushenkilöstörekisterissä. Tämä prosessi voidaan tehdä verkossa, IRS -verkkosivuston kautta tai henkilökohtaisesti palveluyksikössä.

Related Post

Rekisteröityäksesi sinun on täytettävä lomake, jolla on tietoja yrityksen, kuten yrityksen nimi, fantasian nimi, osoite, taloudellinen toiminta. Lisäksi on välttämätöntä esitellä joitain asiakirjoja, kuten yrityksen sosiaalinen sopimus ja kumppanien henkilöllisyystodistus.

Lomakkeen ja asiakirjojen lähettämisen jälkeen IRS analysoi tiedot ja jos kaikki on oikein, antaa CNPJ RFB -kortin. Tämä prosessi voi viedä muutaman päivän tai viikkoa yrityksen kysynnästä ja monimutkaisuudesta riippuen.

CNPJ RFB -kortin merkitys

CNPJ RFB -kortti on erittäin tärkeä yritykselle, koska sitä käytetään rekisteröinnin todisteena kansallisessa oikeudellisten yksiköiden rekisterissä. Lisäksi on tarpeen suorittaa erilaisia ​​toimintoja, kuten pankkitilin avaaminen, laskujen myöntäminen, työntekijöiden palkkaaminen.

Lisäksi CNPJ RFB -korttia käytetään myös yrityksen tunnistamiseen hallituksessa ja verojulistuksen, kuten oikeushenkilöveron (IRPJ) ja nettotulojen (CSLL) sosiaalisen osuuden tekemiseen. </p –

uteliaisuus:

Tiesitkö, että CNPJ RFB -kortti on korvannut vanhan veronmaksajien tunnistuskortin? Aikaisemmin yrityksillä oli fyysinen kortti, jossa oli CNPJ -numero, mutta tällä hetkellä tämä kortti on korvattu digitaalisella asiakirjalla.

  1. Askel askeleelta saadaksesi CNPJ RFB -kortin:
    1. Pääsy IRS -verkkosivustoon;
    2. Napsauta “Kansallinen oikeushenkilöstö”;
    3. Valitse “Rekisteröinti” -vaihtoehto;
    4. Täytä lomake yritystietoilla;
    5. Liitä pyydetyt asiakirjat;
    6. Lähetä lomake ja asiakirjat;
    7. Odota IRS: n analyysiä;
    8. Hyväksymisen jälkeen CNPJ RFB -kortti myönnetään.

    9. CNPJ RFB -kortti -edut


      helpottaa pankkitilien avaamista;
      sallii laskujen liikkeeseenlaskun;
      helpottaa työntekijöiden palkkaamista;
      tunnistaa yrityksen hallituksen edessä;
      helpottaa verojulistusta;
      muun muassa.

      viite: Brasilian liittovaltion tulot