Carlota Joaquina on mitä prinsessa Isabel

Related Post

Carlota Joaquina on mitä prinsessa Isabel?

Carlota Joaquina oli prinsessa Isabelin äiti, joka tunnetaan lunastavaksi kultaisen lain allekirjoittamisessa, joka poisti orjuuden Brasiliassa. Tässä blogissa tutkimme Carlota Joaquinan ja prinsessa Isabelin välistä suhdetta sekä muita asiaankuuluvia näkökohtia näistä historiallisista hahmoista.

Carlota Joaquinan ja prinsessa Isabel

välinen suhde

Carlota Joaquina oli Portugalin kuningatar -konsortio, naimisissa kuningas Dom João VI: n kanssa. Hän syntyi Espanjassa ja hänellä oli levoton elämä, joka tunnetaan hänen vahvasta persoonallisuudestaan ​​ja poliittisesta juonittelustaan. Prinsessa Isabel oli brasilialaisen valtaistuimen perillinen ja hänestä tuli tärkeä hahmo orjuuden lakkauttamisen taistelussa.

Huolimatta prinsessa Isabelin äiti, Carlota Joaquinalla ei ollut läheisiä suhteita tyttärensä kanssa. Heillä oli hyvin erilaisia ​​persoonallisuuksia, eikä heillä ollut samoja poliittisia ihanteita. Vaikka prinsessa Isabel tunnettiin ystävällisyydestään ja myötätuntoisuudestaan, Carlota Joaquina pidettiin manipuloivana ja kunnianhimoisena.

Carlota Joaquinan rooli Brasilian historiassa

Vaikka Carlota Joaquinalla ei ollut suoraa roolia Brasilian historiassa, hänen läsnäolollaan oli epäsuora vaikutus ajan tapahtumiin. Hän vastusti Brasilian itsenäisyyttä ja yritti vaikuttaa aviomiehensä, kuningas Dom João VI: n, pitämään maan portugalilaisena siirtokunnana.

Dom João VI: n kuoleman jälkeen prinsessa Isabel kuitenkin otti merkittävän roolin Brasilian politiikassa. Hänestä tuli valtakunnan regentti isänsä matkojen aikana ja hän oli myöhemmin vastuussa kultaisen lain allekirjoittamisesta, joka poisti orjuuden maassa.

prinsessa Isabelin historiallinen merkitys

Prinsessa Isabel on tärkeä hahmo Brasilian historiassa hänen roolistaan ​​orjuuden lakkauttamisessa. Hänen allekirjoittaminen kultaisen lain vuonna 1888 oli virstanpylväs maan mustien oikeuksien taistelussa. Lisäksi hän oli vastuussa myös muista sosiaalisista kehityksistä, kuten koulujen ja sairaaloiden luomisesta.

Huolimatta historiallisesta merkityksestään, prinsessa Isabel kohtasi myös kritiikkiä ja kiistoja. Jotkut uskovat, että henkilökohtaiset edut vaikuttivat heidän suoritukseensa politiikassa ja että se ei tehnyt tarpeeksi varmistaakseen entisten orjien sisällyttämisen Brasilian yhteiskuntaan.

  1. Carlota Joaquina ja prinsessa Isabel: levoton suhde
  2. Carlota Joaquinan rooli Brasilian historiassa
  3. Prinsessa Isabelin historiallinen merkitys
  4. historiallinen hahmo
    kuvaus


    carlota Joaquina Portugalin kuningatarkonsortti, prinsessa Isabelin äiti
    Prinsessa Isabel Brasilian valtaistuimen perillinen, joka on vastuussa orjuuden poistamisesta

    <href = iskut