Carlota Joaquina oli prinsessa Isabelille

Carlota Joaquina oli mitä prinsessa Isabelille?

Carlota Joaquina oli prinsessa Isabelin äiti, joka on tärkeä hahmo Brasilian historiassa. Tässä blogissa tutkimme Carlota Joaquinan roolia prinsessa Isabelin elämässä ja kuinka hän vaikutti maan historiaan.

Carlota Joaquinan ja prinsessa Isabel

välinen suhde

Carlota Joaquina oli prinsessa Isabelin äiti, syntynyt 29. heinäkuuta 1846. Hän oli naimisissa keisarin Dom Pedro I: n kanssa ja siksi hän oli Brasilian keisarinnakonsorti. Hänen vaikutuksensa prinsessa Isabelin elämään oli merkittävä, koska hänellä oli tärkeä rooli tulevan keisarinna koulutuksessa ja muodostumisessa.

Carlota Joaquinan rooli prinsessa Isabelin

koulutuksessa

Carlota Joaquina tunnettiin kulttuuriksi ja koulutettuna naisena. Hän arvosti koulutusta ja varmisti, että prinsessa Isabel sai laadukasta koulutusta. Carlota Joaquina palkkasi tunnettuja tutoreita ja opettajia opettamaan tyttärensä varmistaen, että hän oli valmis ottamaan roolinsa tulevana keisarinna.

Lisäksi Carlota Joaquina välitti arvot ja periaatteet prinsessa Isabel. Hän opetti hänelle monarkian tärkeydestä ja kruunun säilyttämisestä. Nämä opetukset muotoilivat prinsessa Isabelin visio hänen roolistaan ​​Brasilian tulevana johtajana.

Carlota Joaquinan poliittinen vaikutusvalta

Carlota Joaquinalla oli myös merkittävä poliittinen vaikutus prinsessa Isabelin elämään. Hänet tunnettiin voimakkaasta persoonallisuudestaan ​​ja aktiivisesta osallistumisestaan ​​Empiren asioihin. Hänen poliittinen vaikutusvalta auttoi muokkaamaan prinsessa Isabelin näkemystä sosiaalisista ja poliittisista kysymyksistä valmistamalla häntä ottamaan johtajuuden tulevaisuudessa.

  1. Carlota Joaquina oli orjuuden puolustaja, visio, joka välitettiin prinsessa Isabelille.
  2. Hänet tunnettiin myös vastustavansa orjuuden lakkauttamista, joka vaikutti prinsessa Isabelin asemaan aiheeseen.
  3. Siitä huolimatta Carlota Joaquina oli myös nainen, jolla oli vahva mielipite

    carlota Joaquina
    prinsessa Isabel


    vaikuttaa

    vaikuttaa

    vaikuttaa

    Orjuuden puolustaja -asento, johon Carlota Joaquina
    orjuuden poistamisen vastustaja -asento, johon Carlota Joaquina
    Sukupuolten tasa -arvon puolustaja -asento, johon Carlota Joaquina

    <href = iskut